Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in bovennatuurlijke, niet met de gangbare wetenschap te verklaren, zaken. Niet alleen boeiden me de vreemde verschijnselen die werden waargenomen en programma’s over vorige levens waarover mensen in hypnose berichtten en waarvan na een zoektocht allerlei tastbare bewijzen gevonden werden, maar ook telepathie, helderziendheid en helderwetend-zijn, omdat ik deze zelf vaak heb ervaren.

Lange tijd heb ik deze ervaringen echter als onverklaarbaar, en daarom niet mogelijk, naast me neergelegd. Nu, vele jaren, vele ervaringen en vele opleidingen en trainingen later, is het ‘denken dat er misschien wel meer Tussen-Hemel-En-Aarde is’, veranderd in een aantoonbare zekerheid dat dit alles werkelijk bestaat.

Veel van mijzelf en mijn ervaringen herkende ik later in de boeken over (en van) Christina von Dreien, wellicht ook interessante boeken voor jou.

Over vele jaren terugkijkend, zie ik nu pas wat er allemaal op mijn pad is gekomen; de ‘bijzondere ervaringen’ die ik meemaakte, een coach die ik ontmoette en die me deze zaken, die ik steeds vaker en sterker begon te ervaren, kon uitleggen en verklaren, het Monroe Instituut dat onderzoek doet naar het bewustzijn en bewustzijnsveranderingen (naar ‘wie-en-wat’ we zijn) en niet te vergeten de indrukwekkende en zeer krachtige healing technieken waarin ik getraind en opgeleid ben.

De ongekende mogelijkheden hiermee mensen te kunnen helpen met het verbeteren van hun gezondheid en te begeleiden bij hun spirituele ontwikkeling, heeft me jaren geleden doen besluiten me meer en meer bezig te gaan houden met een breed pakket aan therapieën en technieken waarmee ik graag je gezondheid wil ondersteunen, en je wil helpen de antwoorden te vinden op je levensvragen.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt of vragen hebben, neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op of meld je aan via het desbetreffende formulier. Je bent van harte welkom!

Met hartelijke groeten,

Geert Droppers
 

contactgegevens Geert
 

   

Klachtenportaal Zorg
 
 

 

* = verplicht veld

captcha

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Afspraken kunnen tot 2 dagen voor de afgesproken datum kosteloos geannuleerd worden. Alle overige afspraken worden in rekening gebracht. Voor geannuleerde afspraken kunt u kosteloos een nieuwe afspraak maken.