Kortgeleden zocht ik een erkende QHHT-therapeut in Nederland en op de website van Dolores Cannon kwam ik voor het eerst de naam van Geert tegen. Na een kleine zoekslag vond ik op de Nederlandse sites nog een aantal namen van QHHT-therapeuten, maar om een voor mij onbekende reden werd mijn aandacht telkens weer op Geert gevestigd. Daarom besloot ik met hem contact op te nemen.
 
Gelijk vanaf het eerste contact vond ik Geert een nette en sympathieke persoon, en het bood me daarnaast de gelegenheid om net over de grens in Duitsland de rust op te zoeken en er een 'weekendje weg' van te maken.
 
Geert in persoon voelde al direct heel vertrouwd. Ik heb hem ervaren als een betrokken en lieve 'lichtwerker'. Een van de mooie zielen die zich met zijn medemensen verbonden voelt en aandachtig de tijd neemt om de sessie, ter plaatse zo compleet mogelijk, als maatwerk aan te bieden en toe te passen. Zo werd mijn sessie een combinatie van QHHT en een stuk traumaverwerking.
 
Het was een mooie sessie, maar mijn 'ratio/ego' zat helaas tussendoor mijn 'hogere zelf' in de weg, waardoor ik bepaalde vragen op dat moment niet beantwoord kon krijgen. Dat is voor mij een leeropgave om meer balans zien te creëren tussen mijn hoofd en gevoel. Niettemin, kreeg ik van Geert ook daarover mooie tips en adviezen hoe dat aan te pakken. Daarnaast ontving ik van hem de audio-opname van mijn sessie, een mooi naslagwerk en ook extra tools om thuis verder mee te oefenen om alsnog de antwoorden op mijn vragen te vinden.
 
Lieve Geert, nogmaals mijn hartelijke dank voor jouw betrokkenheid, inzet en lieve aanpak. Graag tot weerziens!
 
F. uit L.
 
 

F. uit L., qhht, hypnotherapie, trauma