Tja Geert wat zal ik over jou zeggen.
 
Ik ben er bewust even voor gaan zitten omdat ik je geen review kan geven met zomaar een paar woorden, dat verdien je niet.
Hier moet ik echt even de tijd voor nemen.
 
Toen ik van het intakegesprek thuis kwam en een vriendin mij opbelde om te vragen hoe het was gegaan, zei ik deze man voelt haast aan als mijn beste "mattie".
 
Geert, je moet me geloven als ik zeg dat ik weinig of eigenlijk geen mens in m'n leven hebt ontmoet die zo echt is als jij. Je woorden en oprechte aandacht zijn zo bij me binnen gekomen dat ik er nu weer emotioneel van wordt. Wat een pracht mens! Ik voelde me direct op mijn gemak, je luisterend oor bij alleen de intake was een verademing. En toen moest de behandeling nog beginnen.
 
Zoveel gesprekken die ik in het verleden heb gehad, en wat als een verplichting voelde bij zoveel verschillende hulpverleners komen niet in de buurt van wat jij deze 2 dagen voor mij gedaan hebt.
Ik ben je hier echt Enorm dankbaar voor, meer dan ik in woorden uit kan drukken.
 
Ik hoop dat je nog vele mensen zo blij kunt maken als ik, met je leuke humor en ook interessante verhalen en ervaringen. Ik zit hier in mijn eentje schik te hebben hoe je dingen vertelt en omschrijft. Prachtig om naar te luisteren. Ik kijk altijd op tegen zulke mensen, die zo leuk en interessant kunnen vertellen. Dat is een gave.
Ik denk dat de mensen in je omgeving ontzettend trots op je zijn hoe je persoonlijkheid is en met jou in hun leven.
 
Wanneer het nodig is kom ik zeker bij je terug. Ook dat voelt fijn, ik hoef niet meer verder te kijken.
 
BEDANKT VOOR ALLES EN IK WENS JE HET ALLERBESTE.
 
Danielle
 
 

Danielle, hypnotherapie, trauma