Bedankt voor alles, ik vond het een bijzondere dag waar we heel veel gesproken hebben over voor mij erg interessante onderwerpen. Bedankt ook hoe uitgebreid je de tijd voor me hebt genomen!
 
De sessie zelf heeft voor mij voor nu in ieder geval vooral ontnuchterend gewerkt. Ontnuchterend in de zin dat ik niet meer moet verwachten dan wat er nu al is. De dingen die in mijn hoofd opkomen, het stemmetje, de beelden, dat is het en daar moet ik me op gaan richten, want die hoor ik ook in mijn dagelijkse leven, alleen richt ik daar niet altijd mijn aandacht op. Ik ben me nu vooral ook bewust van hoe mijn ego mij in de weg zit en ik zie nu in dat ik de confrontatie met mijn ego aan moet gaan, want hij is echt veel te duidelijk aanwezig (vervelend hoor, bleeeh, word er zelfs een beetje opstandig van en geïrriteerd nu ik me er bewust van ben).
 
Met name het contact met mijn engel Fleur en het emotioneel afsluiten met mijn ex en zijn Hogere Zelf vragen om een healing voor zijn trauma's heb ik als heel mooi ervaren. Ik vind het vooral heel apart dat ik het gevoel kreeg heel hard rond te draaien. Dit heb ik een paar jaar geleden al eens eerder ervaren tijdens een healing en ook in de oefening vooraf aan de QHHT gebeurde dit. Als ik normaal mijn ogen sluit of als ik ga slapen, gebeurt dit bijvoorbeeld niet. Maar in de QHHT sessie tijdens de vragen over mijn ex begon het weer, ik had het gevoel op een draaiplateau te liggen die steeds sneller ging ronddraaien, waardoor ik het gevoel had dat ik mezelf vooral erg goed vast moest houden om niet te vallen. Boven mij zag ik twee energieën, waarvan één een kobalt blauwe kleur had en de andere was zwart, die rond elkaar heen draaiden en wat steeds puntiger toeliep, als een soort van opwaartse draaikolk. Na een tijdje rond elkaar heen te hebben gedraaid, gingen ze in elkaar over en ontstond er rust en 'mijn' draaien stopte ook.
 
Ik ben heel benieuwd of ik de komende dagen of weken nog iets ga merken van de sessie en of er in bijvoorbeeld meditaties of dromen nog antwoorden komen over de 'vreemde' planeten die ik gezien heb. Vooral de platte, iets gebogen planeet was heel apart. Wel mooi met al die kleuren, maar moeilijk te omschrijven en geheel niet zoals de aarde of andere planeten in ons sterrenstelsel en hoe wij mensen een voorstelling van een planeet maken. Kortom, het was een mooie sessie met verschillende indrukken en emoties en ik ga het allemaal nog eens goed op me in laten werken 🙂
 

Danielle, qhht