Het eerste gedeelte van mijn QHHT-sessie verliep goed, ik heb beelden gezien van 2 levens. Ik ben er niet uit of dit eerdere levens waren of symbolische levens, maar het maakt in feite niets uit, want ik beschouw het als boodschappen vanuit mijn onderbewustzijn en denk er veel over na.
 
Het heeft mijn kijk op mijn huidige leven al veranderd. Jammer genoeg begonnen halverwege de sessie vermoeidheid en onzekerheid toe te slaan, en dat bemoeilijkte de ervaring, waardoor we eerder dan gepland de sessie afwikkelden.
 
Ook al is de sessie niet geheel volgens plan verlopen, ik ben er toch blij mee, want het geeft me veel om over na te denken, waardoor ik mijn leven in een ander perspectief kan plaatsen.
 
Dus dank voor de ervaring, Geert!
 
L.W. (Almere)
 
 
(Geert: In het geval dat cliënten wat moeite hebben met het concept of de techniek van QHHT, kan ik hen alternatieve technieken aanbieden als Hypnotherapie en Hemi-Sync.
 
L.W.'s ervaring met Hypnotherapie en ervaring met Hemi-Sync, tonen aan dat dit goede alternatieven kunnen zijn, om antwoorden te vinden op je vragen...)
 

L.W. (Almere), qhht