Via youtube zag ik filmpjes van Dolores Cannon. Direct voelde ik me aangesproken en ik wilde graag zelf een QHHT sessie ondergaan om te ervaren wat het voor mij zou betekenen. Ik vond Geert in de lijst van gekwalificeerde therapeuten en intuïtief wist ik dat ik naar hem toe moest gaan.
 
Hypnose heeft me altijd een beetje afgeschrikt, vooral omdat het iets onbekends was. Ik belde hem op om even af te stemmen of hij de juiste persoon zou zijn en bij het horen van zijn stem geluid wist ik dat het goed zat.
 
De gehele sessie was een zeer waardevolle ervaring en Geert heeft me er erg fijn in begeleid. Voor mij bleek de hypnose vooral een diepe ontspannen staat te zijn waarbij gedachtes ver naar de achtergrond gaan zodat je waarneemt vanuit je zuivere essentie, zonder dat de gedachtes of het ego zich ermee bemoeien.
 
Geert neemt de tijd om alles duidelijk en rustig uit te leggen en ook om te luisteren naar waarom je bij hem komt. De sessie heeft uren geduurd en de audio is volledig opgenomen. Alles wat voorbij kwam was voor mij een bevestiging dat het allemaal juist en waar is.
 
Ik ben nog steeds erg dankbaar voor deze gelegenheid en hoewel het alweer ruim 2 maanden geleden is, blijven er puzzelstukjes op zijn plek vallen.
 
Groet, Sophie uit Heeswijk-Dinther
 

Sophie uit Heeswijk-Dinther, qhht