Mijn ervaring met QHHT (de eerste sessie) en hypnotherapie (de tweede sessie) waren zeer intensief.
 
Tijdens de QHHT kwamen er in eerste instantie prachtige kleurige draaiende beelden die ik niet goed kon duiden en daarmee kwam dan ook direct mijn overheersende ego om de hoek kijken. Uiteindelijk hebben we dat ego aan de kant kunnen zetten en hebben we flink wat ballast uit mijn vroege jeugd kunnen opruimen. Ballast waar voor mij geen gewicht meer aan hangt. Er kwamen veel emoties vrij en had na de sessie tijd nodig om e.e.a te laten bezinken. De dagen daarna ging ik mij steeds beter voelen, maar toch nog niet volledig vrij. Geert stelde daarom een hypnotherapie - sessie voor.
 
De hypnotherapie - sessie was ook intensief, maar wederom voelde het heel goed. Ook tijdens deze sessie konden we diep gaan en kwamen er veel emoties vrij. De dagen en weken erna voelde ik mij veel beter, maar langzaamaan merk ik dat er toch nog 'iets nodig is'. Wat dat 'iets' is, weet ik niet precies, al ben ik geneigd dat met mijn verstand snel te beredeneren.
 
Ik voelde mij al snel vertrouwd bij Geert. Al bij de eerste ontmoeting stelt hij je op je gemak en krijg je uitgebreide informatie. Ook is er veel ruimte voor gesprek, mede naar aanleiding van je vragenformulier die je vooraf hebt ingevuld. Geert heeft het vermogen om goed te luisteren, ook naar wat je niet zegt en geeft adequate feedback waar je echt wat mee kunt. 'Tijd bestaat niet', is echt een regel die bij Geert hoort. Hij neemt de tijd voor je die nodig is en schat goed in wanneer 'het genoeg is geweest'. Dat ik voel dat ik er nog niet ben, heeft absoluut niets met Geert te maken, daar ben ik mij zeer van bewust. Geert, we houden contact en het ga jullie goed.
 
 
Petra
 

Petra, qhht