Eerder had ik al eens gehoord over QHHT, en dat leek me wel wat. Ik ging het internet op kwam en kwam toen meteen bij Geert uit.
Omdat ik erg met mezelf in de knoop zat, had ik veel last van een minderwaardigheidsgevoel en onzekerheid.
 
Toen ik eenmaal aankwam bij Geert thuis voelde ik me vrij snel op mijn gemak.
Ik was al geïnteresseerd in meerdere dingen die Geert aanbood, omdat ik alles even bekeken had op de site en wist niet zo goed wat nou het meest relevant was voor mij op dat moment. Geert legde een aantal diensten nog even duidelijker uit, zodat ik de juiste keuzen kon maken. En al gauw kwamen we uit bij "Trauma's verwerken" ik voelde meteen al in mijn onderbuik dat dit het probleem is.
Ik kreeg op deze website een aantal symptomen te zien over slachtoffers van narcisme, dit beschreef precies hoe ik me voelde zonder dat ik dat zelf zo zou kunnen verwoorden. Plotseling werd ik zeer emotioneel omdat ik doorkreeg wat er nu eigenlijk gaande was! Geert troostte mij gelijk wat ik heel erg fijn vond omdat ik altijd het gevoel had dat ik er altijd alleen voor stond.
 
Naderhand zijn we begonnen met de sessie (mijn eerste keer hypnose). Er kwam veel boven water tijdens deze sessie, die erg goed verliep. Toen de sessie klaar was voelde ik me erg fijn (ik kan niet echt met woorden omschrijven hoe ik me voelde). De herinneringen die ik had aan mijn verleden waren nu niets meer dan gewoon herinneringen geworden zonder die nare gevoelens! En ik merkte ook dat ik grotendeels het gevoel van onzekerheid en minderwaardigheidsgevoel grotendeels compleet verdwenen zijn zoals ik die ken.
 
Ik had nooit verwacht dat dit mogelijk was!!!!
Ik kan nu eindelijk weer meer genieten van het leven 🙂
 
Geert ik wil je nogmaals bedanken voor dit wonder dankjewel!!!!
 
 
R.J Smit
 

R.J. Smit, qhht