Een week geleden heb ik een regressie ondergaan met de zeer deskundige begeleiding van Geert.
 
Terwijl ik door hele diepe lagen heen geloodst werd, was ik zeer verrast met hoe vaardig en ook creatief Geert omging met de verschillende karakters, rollen, situaties en emoties die zich aandiende in deze regressie.
 
Als een vergelijking: bij een familieopstelling heb je allemaal representanten nodig voor de belangrijke mensen uit je leven. In deze regressie werden door Geert het "je verplaatsen in de ander" en het "de ander zich laten verplaatsen in mijzelf" zo kundig en creatief toegepast dat ik 1 situatie vanuit alle hoeken en visies heb kunnen voelen en waarnemen. Zonder de fysieke aanwezigheid van de representanten.
 
Ik heb me heel veilig gevoeld voor tijdens en na de sessie. En nu een week later valt me op dat ik veel sterker in mezelf ben geworden. Emotioneel is het alsof ik me klaar voel met hele grote stukken uit mijn verleden. Ongeveer 5 dagen na de sessie heb ik kunnen schrijven over mijn verleden in concluderende en afrondende vorm. Er is een stuk in mij dat heeft kunnen aanvaarden dat ik "verloren" heb. En door die aanvaarding, heb ik nu "gewonnen". En ook merk ik dat heel veel jeugdherinneringen in details terug zijn gekomen. Ook onschuldige mooie details waar ik verrast door was dat het terugkwam in mijn geheugen.
 
De uitwerking vindt nog steeds verder plaats, merk ik. Subtiel maar wel echt.
 
Dank je wel Geert!
 
 

Judith uit Amersfoort, qhht