De Quantum Healing Hypnosis Therapie was een van de meest opmerkelijke ervaringen in mijn leven tot nu toe. De belangrijkste reden om te kiezen voor een QHHT waren mijn gezondheidsklachten, en toch heb ik veel meer gekregen dan ik verwachtte. Het heeft me meer inzicht in mezelf gegeven, maar het belangrijkste wat ik heb meegekregen was het vertrouwen op mijn eigen krachten. Ik word altijd ondersteund door mijn Hogere zelf, door het Universum.
 
De sessie verliep zeer ontspannen, ik kreeg alle tijd om mijn verhaal te vertellen en voelde me zeer op mijn gemak, ook omdat er uitgebreid werd uitgelegd wat er gaat gebeuren. Tijdens de meditatie was ik erg snel ontspannen, mede door de begeleiding die Geert heeft gegeven. Tot mijn verbazing bleef een deel van me zeer alert en ik voelde lichte trillingen in mijn hele lijf. Het is ongelofelijk indrukwekkend om uit je oude “zelf” te mogen stappen en je vorige levens te bezoeken. Het kan best confronterend zijn, met alle mogelijke emoties, maar ondanks dit voelde ik me geborgen en vertrouwd. Mede daardoor kon mijn Hogere Zelf me veel aanwijzingen geven.
 
Tijdens het beluisteren van de opname die ik later van Geert kreeg, was ik onder de indruk van zijn vermogens om zeer gerichte vragen aan mijn Hogere zelf te stellen en door te vragen of juist het onderwerp los te laten of van onderwerp te veranderen als het nodig is.
 
Wat er na de sessie gebeurde maakte even veel indruk op mij. Geert heeft me laten zien dat ik ook stalen bestek kan buigen. Ik??? En toch, zag ik het in mijn eigen handen en voor mijn ogen meerdere malen draaien totdat het helemaal een andere vorm kreeg, zonder enorm veel fysieke kracht te gebruiken. Ik bewaar het als een levend bewijs dat ik over veel energetische kracht beschik. De kunst is daarin te geloven en iets daadwerkelijk daarmee te doen…
 

L. te Leiden, qhht