De afgelopen dagen heb ik echt even bij moeten komen van alles. Wat een indrukken heb ik gekregen afgelopen vrijdag! Ik vond het super dat ik jou ontmoet heb. Wat een warm, meevoelend en open persoon ben je! Mijn dank daarvoor.
 
Het lijkt soms allemaal wat onwerkelijk nog. Het was een hele belevenis allemaal, maar een dag vol mooie momenten.
 
Goed dat je me had laten weten dat ik me nog een aantal dagen anders kon voelen dan anders, want na de sessie was ik best erg moe en wat in mezelf gekeerd merkte ik (waarschijnlijk door alle indrukken). Ook had ik wat last van spierpijn in m'n lichaam. Zoals je al had uitgelegd; een normaal verschijnsel dat duidelijk maakt dat er een verandering plaats vindt.
 
De QHHT sessie heeft mij tot nu toe rust gebracht. Ook heb ik meer energie gekregen. Dingen die ik voor mezelf gevraagd had.
Blij verrast was ik toen bleek dat je VIA MIJ ook voor mijn jonge dochtertje hulp en steun kon vragen en heel bijzonder ook dat ik zelf ahw 'zag' hoe ZE met haar bezig waren.
 
Ik raad iedereen aan om zo'n sessie te doen om zo antwoorden vanuit "jezelf" te krijgen. In het verleden wilde ik graag bevestiging van bijvoorbeeld paragnosten maar dit is vele malen fijner vind ik, een antwoord vanuit "jezelf" voor jezelf.
 
Een week later:
Ik wilde graag (iemand) leren vergeven en na de QHHT sessie kon ik dat en voelde dit ook echt zo. Heel bijzonder was dat deze persoon dit zelf ook had gevoeld... Hoe mooi?!
 

K.V. te Deventer, qhht